LP KOLEKCIJA PREPUNA ODLIČNO OČUVANIH RARITETA UPRAVO STIGLA U FREE BIRD!

Velika i izuzetna kolekcija LP-a prepuna dobro očuvanih rariteta prije svega EX YU novog vala ali i drugih žanrova!

Spomenimo samo potpisana i promo izdanja kao što su EKV, Zabranjeno pušenje itd…itd…

Uostalom, pogledajte i slike u prilogu, ali imajte na umu da je to tek maleni djelić onoga što nam je upravo stiglo.

Vidimo se u Tratinskoj 50!

ATRAKTIVNI CD-i PO 10 KUNA!

CD-i koji se inače prodaju po znatno većoj cijeni, od sutra pa sve do kraja mjeseca, možete kupovati

po 10 kuna!!!

 

U prilogu se nalazi popis svega 292 CD-a s ove rasprodaje, jer to je sve što imamo upisano, dok na priloženoj fotografiji možete vidjeti jedan dio nepopisanih, no potpun uvid u ovu atraktivnu ponudu CD-a po 10 kuna, steči ćete tek kada osobno posjetite naš dućan. Dakle, ukoliko slučajno Vaše glazbene želje ne zadovolji naša druga akcijska ponuda na kojoj po 5 kuna nudimo 20 000 artikala iz našeg outleta, onda ćete sigurno naći nešto među našim CD-ima s akcije po 10 kuna, jer tu se nalaze naslovi kvalitete i atraktivnosti koju sigurno ne bi očekivali po toj cijeni.

Sve u svemu – dvije stvari su sigurne.

1) Dobro je požuriti, jer što prije nas posjetite, to Vas očekuje veći izbor a našim rasprodajama

2) Iz Free Bird-a uvijek možete izaći s velikom količinom dobre glazbe s novcima s kojima se ne bi usudili pozvati prijatelje na piće

 

 

Vidimo se u Tratinskoj 50!

 

 

Read more: ATRAKTIVNI CD-i PO 10 KUNA!

PREKO 1000 LPa PO 10 KUNA OD SADA PA DO KRAJA MJESECA

Radi se o pločama koje se inače prodaju po znatno višim cijenama. Velika većina njih nije popisana, pa je tako jedini način kupnje u našem dućanu osobno.  Također, tu je i još jedna, možda i još atraktivnija ponuda, a to je, UZMETE LI NAJMANJE 50 LP PLOČA IZ TE PONUDE, PLATIT ČETE IH PO 6 KUNA!!!

I tu još nije kraj povoljnostima: TE LPe MOŽETE KOMBINIRATI I SA CDima KOJI SU TAKOĐER NA AKCIJSKOJ CIJENI PO 10 KUNA. To znači da treba uzeti sve zajedno 60 ovih vrlo atraktivnih ploča i CD-a u kojem Vam god omjeru odgovara, da bi ih dobili po cijeni od 6 kuna po komadu.

Da i ne spominjemo i veliku rasprodaju našeg outleta koja također traje do kraja mjeseca, a na kojoj nudimo 20 000 artikala po 5 kuna pojedinačno, odnosno po 3 kuna za svakoga tko kupi 100 ili više komada…

 

 

Vidimo se u Tratinskoj 50!

 

20 000 ARTIKALA PO 5 KUNA POJEDINAČNO ILI 100 KOMADA 300 KUNA!!

Do kraja mjeseca uživajte u ovoj ponudi!  Naš kompletni outlet koji broji oko 20 000 LP i single ploče, CD-a, DVD-a i nešto kazeta, časopisa i postera je do kraja ovog mjeseca na ponudi

1 artikl = 5 kuna,

100 artikala = 300 kuna.

Suvišno je objašnjavati koliko je to dobra ponuda, bez obzira da li želite formirati instant kolekciju glazbe ili filmova ili pak izrađujete ukrasne ili funkcionalne predmete od ploča ili drugih artikala.

Što se nas tiče, na ovo su nas prisilile velike količine ploča i CD-a koje nam svakodnevno pristižu u dućan i mi im jednostavno moramo stvoriti mjesta.

 

Vidimo se u Tratinskoj 50!