PREKO 1000 LP-a U POLA CIJENE!!!

Novih 153 naslova na LP-ima koje smo upravo odlučili ponuditi uz 50% popusta, diglo je našu ukupnu ponudu LP-a u pola cijene na više od 1000 naslova. U priloženom popisu, crvenim slovima su označeni LPi koji su zadnji sniženi, no dobro je pogledati kompletan popis (ispod ove objave) jer on obiluje odličnim pločama po vrlo povoljnim cijenama.
 
 
Vidimo se u Tratinskoj 50 !!!
 
 

JOŠ VEČA PONUDA CD-a PO 15 KUNA

TAJ MAHAL, EROS RAMAZZOTTI, JASNA ZLOKIĆ, JESSYE NORMAN, DORIS DRAGOVIĆ, DESTINY'S CHILD, DANIJELA, EAGLE-EYE  CHERRY , JAMES BLUNT, PIERRE BENSUSSAN i mnogi drugi, stilski potpuno različiti izvođači, pridružili su se popisu CD-a čije su cijene sa ponekad i peterostruko viših, snižene na privlačnih 15 kuna.
Tako sada taj popis (ispod ove objave) broji 513 naslova, 
Osim naslova iz popisa, po 15 kuna je ponuđen i velik broj naslova koji nisu popisani, pa Vas pozivamo da i na njih obratite pažnju kada posjetite naš dućan.
 
Vidimo se u Tratinskoj 50 !!!


 

NOVI LPi 30 POSTO JEFTINIJI U FREE BIRD-u!

Free Bird na krizna vremena kao i uvijek odgovara sniženjem cijena. Kako ova kriza traje već neko vrijeme, prosječna cijena artikala u našem dućanu je znatno pala. Najnovije „žrtve“ naših rasprodaja su LPi čije su cijene pale za 30%, a među kojima ćete uz ostale naći i WISHBONE ASH, WHO, URIAH HEEP, THIN LIZZY, POLICE, PRINCE, OKTOGON, MEMPHIS SLIM  , LINDISFARNE, KISS, HERMAN'S HERMITS, PETER GABRIEL, BOB DYLAN, DEF LEPPARD, DEEP PURPLE, PAOLO CONTE, ERIC CLAPTON, J.J. CALE, BLUES BROTHERS i BLACK OAK ARKANSAS.

Popis se nalazi u nastavku ove obavijesti, a ako želite vidjeti i popis svih LPa sa sniženim cijenama ili općenito svih LP-a i drugih artikala iz naše ponude, samo zatražite popis na Vaš email i brzo ćete ga dobiti.

Vidimo se u Tratinskoj 50 !!!Read more: NOVI LPi 30 POSTO JEFTINIJI U FREE BIRD-u!