JOŠ ATRAKTIVNIH LP-a STIGLO U FREE BIRD!

Stanja, razna i izuzetno velik broj vrlo atraktivnih naslova.
Dođite, zovite, pišite…
 
Vidimo se u Tratinskoj 50 !!!
 

 

 

 

VELIK BROJ SINGLICA NA 30% POPUSTA

Sa upravo sniženih 514 naslova, naša ponuda single ploča na koje dajemo 30% popusta, je sada narasla na 1220 naslova.

U priloženom popisu (možete ga pogledati u nastavku teksta), vidjeti ćete snižene naslove, a navedene cijene su sa već uračunatim popustom.

Uz ovu, tu su još i brojna druga sniženja malih ploča, a posebno izdvajamo našu akciju u kojoj se oko 10000 singlica iz outleta nudi po 4 kuna pojedinačno ili po 100 komada za 300 kuna, s time da smo otvoreni za ponude onih koji bi uzeli još veće količine.

 Vidimo se u Tratinskoj 50 !!!


Read more: VELIK BROJ SINGLICA NA 30% POPUSTA

RASPRODAJA CD-a -50%!!

Velika većina CD-a u našem dućanu je trenutno na razno-raznim rasprodajama i akcijskim sniženjima. Najnovije takvo sniženje je ono na kojem smo cijene odabranih naslova snizili za 50%.
Popis ispod ove objave sadrži kompletan popis svih CD-a koje u ovom momentu nudimo u pola cijene, dakle one koje su tek danas sniženi, kao i one koji su već od prije na 50% popusta.
Ukoliko želite kupovati CD-e za još manje novaca, informirajte se o našim akcijama na kojima se nudi cca 3000 CD-a po 10 kuna i oko 10000 CD-a po 4 kuna, uz mogućnost kupnje većih količina po još nižoj cijeni.
 
 
Vidimo se u Tratinskoj 50 !!!
 
 
 
 

1219 LPa na 50% POPUSTA

Mada smo svi već sto puta sami sebi rekli da nećemo više reagirati na razne rasprodaje, ipak kada nešto što jako volimo netko ponudi u pola cijene, teško je odoljeti.

Kako se ovdje obraćamo isključivo ljubiteljima gramofonskih ploča, teško da Vas ovaj popis od 1219 LP-a čije su cijene spuštene za 50% može ostaviti ravnodušnim.

U popisu ispod teksta ove objave, izražene cijene su sa već uračunatih 50% popusta.

 Vidimo se u Tratinskoj 50 !!!


Read more: 1219 LPa na 50% POPUSTA

REKORDNA PONUDA LP PLOČA PO 15 KUNA U FREE BIRD-u

Ne samo da je najnovijim dodavanjem naslova koji su do sada koštali i peterostruko više, katalogizirani dio naše ponude LP-a po 15 kuna porastao na 921 naslov, nego smo upravo u tu ponudu stavili također i iznimno velik broj LP-a koji nisu prije bili upisani u naš katalog. Slijedom svega toga, naša je ukupna ponuda LP ploča po 15 kuna narasla na nekoliko tisuća.
Vjerujemo da u ovoj ponudi svatko može naći nešto za sebe, bilo da se radi o naslovu koji do sada niste uzimali jer Vam je bio preskup ili da koristite ovu priliku kako bi se upustili u glazbenu avanturu s pločama koje su Vas zaintrigirale, ali niste u potpunosti sigurni da li će „pogodit“ Vaš ukus.
Dio ponude koji je katalogiziran, naći ćete u priloženom popisu ispod objave, a nekatalogiziran dio se može vidjeti u našem dućanu.
 
 
Vidimo se u Tratinskoj 50 !!!