NAJBOLJA KOLEKCIJA SINGLICA U 2020. UPRAVO STIGLA!

Nakon velikih i vrlo kvalitetnih kolekcija LP-a koje su zadnjih dana upotpunili ionako veliku Free Bird ponudu gramofonskih ploča, sada se možemo pohvaliti i upravo pristiglom, te iznimno dobrom i velikom kolekcijom

7“-nih singlica.

Radi se o kolekciji velikoj nekih 1000 komada, a na fotografijama ćete naći samo manji, ali vrlo zanimljiv dio, koji će nesumnjivi pasionirane „singličare“ vrlo brzo potjerati u Free Bird.

 Vidimo se u Tratinskoj 50!


JOŠ NASLOVA U PONUDI "PLATI 2 - UZMI 3"

Dio novopridošlih LP-a smo uvrstili u ponudu "PLATI 2 - UZMI 3".
Dođite u Tratinsku 50 i provjerite tu atraktivnu i od sada još bogatiju ponudu!
Priložene fotografije samo daju naslutiti što se sve tu može naći, jer se radi o ponudi koja broji između 1000 i 2000 novih naslova.NAJBOLJA KOLEKCIJA LP PLOČA OVE GODINE STIGLA U FREE BIRD!

NAJBOLJA KOLEKCIJA LP PLOČA OVE GODINE STIGLA U FREE BIRD!

 

Psychedelic, progressive, blues, 50's, folk, EX YU itd…550 LP-a s iznimno visokim postotkom rariteta, većinom britanska, američka i ostala vrlo zanimljiva izdanja. Manji dio je prikazan na priloženim fotografijama, a za ostalo posjetite Free Bird i to što prije!

Vidimo se u Tratinskoj 50!

VELIKA RASPRODAJA HI-FI OPREME!!!

Kako naše police s Hi-Fi opremom više nisu dovoljno velike da prime sve pristigle aparate, odlučili smo odabrati

24 uređaja i znatno im sniziti cijene.

Popis se nalazi ispod teksta ove poruke. Požurite i odnesite doma aparat koji Vam treba. Ovakva prilika se ne pruža svaki dan.

Na ove, kao i na sve druge uređaje iz naše ponude dajemo 6 mjeseci jamstva u okviru kojega će Vam uređaj biti popravljen. Ako to iz nekog razloga neće biti moguće, moći ćete moći uzeti bilo što drugo u njegovoj vrijednosti. Također, naš servis i dalje uspješno popravlja aparate koji su otkazali poslušnost, pa ako imate takvog doma, slobodno ga donesite.

Vidimo se u Tratinskoj 50!Read more: VELIKA RASPRODAJA HI-FI OPREME!!!