30% POSTO NA KOMPLETNI ASORTIMAN DVD-a GLAZBENE TEMATIKE

Nakon odličnog izbora LP-a klasičnog rocka, i ozbiljne glazbe koje nudimo u pola cijene, te 30% POPUSTA NA CD-e ROCK I POP GLAZBE OD 90tih DO DANAŠNJE, došao je red i na treću adventsku akcijsku ponudu iz Free Bird-a. Adventske ponude su između ostalog  specifične po tome da ne traju samo jedan dan, kao ostale Free Bird akcije, nego sve do 01.01.2019.

U najnovijoj akciji se radi  o kompletnom asortimanu DVD-a glazbene tematike(koncerti, dokumentarci o bandovima, „best of-ovi“ i sl.) koji od sada pa do kraja ,godine, možete kupovati po 30% nižim cijenama.

 

Popis možete pogledati ispod teksta ove objave.

  

Vidimo se u Tratinskoj 50!


Read more: 30% POSTO NA KOMPLETNI ASORTIMAN DVD-a GLAZBENE TEMATIKE

30% POPUSTA NA CD-e ROCK I POP GLAZBE OD 90tih DO DANAS

Druga iz niza naših Adventskih akcijskih ponuda koje smo Vam pripremili, donosi našu kompletnu ponudu CD-a rock i pop glazbe nastale od 90tih godina prošlog stoljeća do danas, a skupljih od 15 kuna.

Pitanje je samo koliko i da li uopće koštaju više od 15 kuna, jer od sada

 do kraja 2018. ih možete kupovati

po 30% nižim cijenama.

Uostalom, popis se nalazi ispod teksta ove objave, pa pogledajte što i po kojim cijenama se nudi. Ugodno ćete se iznenaditi.

Vidimo se u Tratinskoj 50!Read more: 30% POPUSTA NA CD-e ROCK I POP GLAZBE OD 90tih DO DANAS

RARITETNI JAZZ I KLASIČNI LP-i UPRAVO STIGLI!

Prekrasna kolekcija LP-a jazz i klasične glazbe, ali i drugih glazbenih vrsta. Prepuna izdanja koja nikada ili vrlo rijetko možete vidjeti u dućanima. Već ono što se može vidjeti na priloženim fotografijama, sigurno će Vas zaintrigirati ako ste ljubitelj takve glazbe, a to što se vidi je tek manji dio ove izuzetne, upravo pristigle kolekcije.

 Vidimo se u Tratinskoj 50!