POTPUNO NOVI SISTEM OUTLETA U FREE BIRD-u!!!

Dragi ljubitelji glazbe, sretni smo da Vam možemo predstaviti potpuno novi sistem rasprodaja u našem outletu. Naime, prije nekog vremena smo uveli novu praksu da svakih pet radnih dana, snizimo cijenu artikala za 5%. Tako je u ovom momentu sve na 35% popusta, što znači da Vas čekaju deseci tisuća gramofonskih ploča, CD-a i DVD-a po samo 5 kuna i 20 lipa.

Kada se outlet malo isprazni, krenut ćemo sa novim ciklusom rasprodaja, no tada to više neće biti samo artikli sa početnom cijenom od 8 kuna, kao što je do sada bio slučaj, nego će u outlet dolaziti stvari s različitim cijenama, ali će svi oni svakih 5 radnih dana postati jeftiniji za 5%.

Ovaj sistem će Free Bird ponudu učiniti još dinamičnijom jer će se brže mijenjati i cijene i protok novih artikala na rasprodaji, a naši kupci će moći nabavljati glazbu i filmove po nezapamćeno niskim cijenama kakve nećete naći nigdje drugdje.

Dakle, pametno je što češće posjećivati naš dućan i napraviti dobre procjene o tome što treba uzeti odmah, prije nego Vas netko drugi preduhitri, a za što ćete riskirati s još malo čekanja u nadi da nitko neće uzeti prije nego cijena još padne.

Želimo Vam dobru zabavu i još bolju kupnju!STIGLE NOVE KOLEKCIJE CD-a

Evo par fotkica, tek toliko da uvjerimo ljubitelje digitalnog formata da sama činjenica da smo u posljednji 20tak dana dobili nekoliko velikih kolekcija ploča, prepunih turbo rarića, ne znači da mislimo zapustiti nabavku CD-a.

Puni smo svega, nabavljamo, radimo rasprodaje…

DOĐITE!!!

 

Vidimo se u Tratinskoj 50!

 

IGRA STAKLENIH PERLI, ATOMSKO SKLONIŠTE, HOBO…

…ŠANK ROCK, UGLY LEADERS, CRVENA JABUKA, MIHA KRALJ, JUTRO, Haj'mo, PRLJAVO KAZALIŠTE, JASNA BILUŠIĆ & B.P. CLUB ALL STARS, SANJA I SLOBA, KONGRES ROCK MAJSTORA, JADRANKA STOJAKOVIĆ…

 

Znamo da smo malo dosadni sa svakodnevnim objavama, ali navedeni izvođači su samo kap u moru od preko 1000 LP ploča koje su nam danas stigle u dućan.

 

Vidimo se u Tratinskoj 50!

 

PORODIČNA MANUFAKTURA CRNOG HLEBA, DUSKO GOJKOVICH, TONE JANŠA, IGRA STAKLENIH PERLI – VRT SVETLOSTI…

…PREDMESTJE, Bora Roković, Slovenska Gruda, JURA STUBLIĆ & FILM, SEPTEMBER , ĐORĐE BALAŠEVIĆ  , DENIS & DENIS , , YO - YO, , IDOLI, MARTIN KRPAN , DEMONI, JOSIPA LISAC, DUŠAN PRELEVIĆ, MARKOVIĆ-GUT SEXTET…

Unatoč tome što smo svjesni mogućnosti da smo postali pomalo naporni sa svakodnevnim obavijestima o novopridošlim LP-ima, jednostavno Vam nismo mogli prešutiti činjenicu da ćete od danas u Free Bird-u naći i albume sa priloženih slika od kojih su neki toliko rijetki da ih i mi vidimo i rjeđe nego jedan u nekoliko godina. Osim naslova koje smo objavili na fotografijama, stiglo nam je još otprilike 1500 naslova. Možda ćete baš među njima naći nešto što već dugo tražite. Treba reći da su sve originalna stara izdanja i da se u slučaju izvođača koje smo spominjali i u objavama od prethodnih dana, radi o različitim albumima.

Vidimo se u Tratinskoj 50! 

 

SMITHS, CURE, NICK CAVE, DEPECHE MODE…

…SCORPIONS, NEIL YOUNG, VAN MORRISON , NEKTAR  , TOM PETTY, GARY MOORE, JOHN LEE  HOOKER, TALKING HEADS, DEEP PURPLE  , B.B. KING , STIFF LITTLE FINGERS  , PATTI SMITH, GRACE JONES, PET SHOP BOYS  , DIRE STRAITS, SADE, , PRINCE, BUZZCOCKS, VAYA CON DIOS i U2 su samo neki od izvođača na LP-ima koji su došli danas u shop, a ako ste nas pratili zadnje vrijeme, onda znate što je još sve dolazilo posljednjih dana.

 

Vidimo se u Tratinskoj 50!